Stichting OZO Projecten Contact Email Doneren

Stichting Onderlinge Zorg Oekraïne, Oost Voorgors 79, 3241 KD Middelharnis
Nieuws
Jarige bewoonster verzorgingshuis Rehoboth
2022/08/23


Deze week vierde tante Erzsike haar verjaardag. Ze is nu 75 jaar oud. Van harte gefeliciteerd namens St. OZO en wensen u nog een fijne tijd toe in Verzorgingshuis Rehoboth.
Zomerconcert Doopsgezinde kerk te Ouddorp
2022/06/04


D.V. 9 juli 2022 Zomerconcert. Gratis intree maar uw donatie is welkom! Zaal open om 19:00. Doopsgezinde kerk te Ouddorp
Sponsorloop voor kinderen van Bátyú
2022/05/28


Een superleuk geslaagde actie voor St. OZO project “Hulp aan de kinderen van Bátyú”. De leerlingen van SBO De Wegwijzer uit Middelharnis hebben met veel enthousiasme (als onderdeel van de koningsspelen, vrijdag 22 april jl.) een sponsorloop gelopen. We waren, net als jullie, erg verrast door het eindresultaat. OZO-medewerkster Tanja kwam de cheque op dinsdag 24 mei in ontvangst nemen. Een verrassingsmoment voor OZO. Opbrengst: € 3.484, -Tanja vertelde nogmaals aan de kinderen voor wie dit geld bestemd is en wat ze ermee kunnen gaan doen. Kleding, eten, schoolspullen kopen. De kinderen krijgen de mogelijkheid om lekker te douchen, enz. De leerlingen van de Wegwijzer kregen allemaal een versgebakken koekje vanuit Oekraïne, meegenomen door de werkgroep OZO. Op de koekjes stond het woord Béke (vrede) en duifje. We zijn heel blij met deze geslaagde actie! Hartelijk dank!!
Statiegeldbonnetjes voor hulp aan Oekraïne
2022/04/26


Leerlingen van groep 5a van de School met de Bijbel Koningin Beatrix uit Ouddorp zijn de afgelopen week in actie geweest voor Stichting OZO. De kinderen hielden een statiegeldactie voor extra hulp aan Oekraïne. Ze zamelden statiegeldflessen in, die ze vervolgens inleverden. Het geld dat ze hiervoor kregen kwam ten goede aan ons noodhulpplan. Uiteindelijk zamelden de kinderen € 194,85 in. Dit mooie bedrag werd onlangs naar ons overgemaakt. OZO bedankt de kinderen heel hartelijk voor hun actie. ‘We zullen er voor zorgen dat het bedrag goed besteed wordt als we straks weer met goederen naar Oekraïne gaan”, belooft het bestuur.

Stichting OZO is heel blij met de vele initiatieven die worden ontplooid door kinderen en ouderen, met als doel ‘hulp voor Oekraïne’. Het land dat momenteel in veel opzichten in moeilijke omstandigheden verkeert.
Brief aan Oekraïense ambassadeur
2022/04/07


Het bestuur van St. OZO heeft een brief geschreven aan de Oekraïense ambassadeur in Nederland, Maksym Kononenko. Met dit schrijven willen de medewerkers van St. OZO hun medeleven betuigen met wat Oekraïne in de afgelopen weken is overkomen als gevolg van de invasie van Rusland.
Medische materialen voor ziekenhuis in Uzhhorod
2022/04/05


Foto’s van de medische materialen die wij (onder andere van CuraMare) mochten ontvangen en gedistribueerd zijn naar een polikliniek en een groot ziekenhuis in Uzhhorod. De materialen waren enkele weken opgeslagen in Rehoboth en zijn nu op de plaats waar ze kunnen worden gebruikt.

Copyright © 2011 | Sitemap | Webdesign & development by St. OZO | Sponsored by XSARUS
Foto's werkbezoek 64, van 4 mei t/m 13 mei 2022.
Recente nieuwsberichten

Neem contact met ons op